Mehmetçik Üzüm Festivali kapsamında tavla turnuvası gerçekleştirildi

Mehmetçik Üzüm Festivali kapsamında tavla turnuvası gerçekleştirildi

Salih Yüceol
şampiyon oldu

62. Mehmetçik Üzüm festivali programında yer alan sportif faaliyetlerin ilki olan tavla turnuvası tamamlandı.
Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübünde “Modern Tavla Derneği’nin” katkıları ile düzenlenen tavla turnuvasınaada genelinde 40 kişi katıldı. Ada geneli ve çevre bölgelerden gelen değerli tavla oyuncuları, çok heyecanlı maçlara sahne olduğu ve kıyasıya çekiştiği turnuvafinalini kazanan Salih Yüceolşampiyon oldu.

Birincilik Salih Yüceol’un
Tavla turnuvasında yarı final karşılaşmaları sonunda maçlarını kazanan Salih Yüceol ve Yaşar Aslan finalde, maçları kaybedenler Turgay Tuğlu ile Sıtkı Kırboğaüçüncülük maçları oynadı. Oldukça çekişmeli, heyecanlı, keyifli ve zorlu geçen final karşılaşmasından Lefkoşa bölgesinden Salih Yüceol rakibi Mehmetçik sakinlerinden Yaşar Aslan’nı mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Mehmetçik sakinlerinden Turgay Tuğlu rakibi Karpaz bölgesinden Sıtkı Kırboğa’ı yenerek üçüncü oldu.
62. Mehmetçik Üzüm festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tavla turnuvasındadereceye girenlere sporculara düzenlenen ödül töreninde kupalarMehmetçik Büyükkonuk Belediye başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu tarafından verildi.

Tavla yarışmasında dereceye girenler şöyle:
1. Salih Yüceol
2.Yaşar Aslan
3.Turgay Tuğlu
4.Sıtkı Kırboğa

Son Dakika Kıbrıs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir