Spor Kulüpleri genel kurul çalışmaları devam ediyor

Spor kulüplerinin genel kurul çalışmaları devam ediyor. Değirmenlik Spor Kulübü tüzük değişikliğiyle ilgili genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Haftaiçinde perşembe günü olağan genel kurulda başkanlık seçimini yapan genel kurul, tek aday olan mevcut başkan Hakan Törehan’ı yeniden başkan seçti. Üye tamsayı yetersizliğinden dolayı ertelenen tüzük değişikliği maddeleri ise cumartesi günü yine kulüp lokalinde görüşüldü. Genel kurulda tüzük değişiklik maddeleri kabul edilirken, yeni maddelerle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Mağusa Türk Gücü’nde ertelenen genel kurul 12 haziran’da yapılacak. Başkanlık seçimi gündem maddesiyle toplanacak olan genel kurul öncesinde başkanlık için henüz resmi bir başvuru yapılmadı. Larnaka Gençler Birliği olağan genel kurulu ise 12 haziran Çarşamba gecesi kulüp lokalinde yapılacak. Bir önceki yönetimde de görev alan Kemal Boyacı’nın başkanlık için aday olması bekleniyor. Bu arada Küçük Kaymaklı Kulübü da başkanlık seçimli olağan genel kurulunu 12 haziran Çarşamba akşamı kulüp lokalinde yapacak. Mevcut başkan Münür Özler’in aday olmayacağı öğrenilirken, başkan adaylığı için bazı üyelerin çalışmalara devam ettiği belirtildi.

Son Dakika Kıbrıs

Bir yanıt yazın