Basketbol Liglerinde Levent Gelişim, Levent Spor ve YDÜ galip

Basketbol Liglerinde Levent Gelişim, Levent Spor ve YDÜ galip

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen basketbol liglerine devam edildi. Damdelen Petrol U 16 Kadınlar Ligi’nde Levent Gelişim, Actlanders’i 66-25 mağlup etti.
Levent Kolej Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Levent Gelişim rakibi karşısında baştan sona üstün oynayarak maçı 66-25 kazandı ve 6. galibiyetini aldı.
Erkekler U 20 Ligi’nde ise ilk finalist Yakın Doğu Üniversitesi takımı oldu.
NEU RA 25 Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Yakın Doğu Üniversitesi, Adaspor’u 80-58 yenerek klasmanı birinci bitirdi ve finale yükseldi.

YDÜ’de Özer 30 sayı 22 ribaund ile hem maçın yıldızı oldu hem de double double’la oynayarak 45 verimlilikle takdir aldı.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin finaldeki rakibi 11 Haziran Salı akşamı Mağusa’da oynanacak Adaspor – Soyerspor karşılaşmasıyla belli olacak.
Öte yandan Extend Kadınlar Ligi 6. hafta karşılaşmasında yenilgisiz lider Levent Spor , ikinci sıradaki Caesar Larnaka Gençler Birliği’ni 103-51 yenerek klasmanı lider bitirdi.

Levent Kolej Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı başından itibaren üstün oynayan Levent Spor ilk periyodu 38-17 devreyi de 53-28 önde bitirdi.
İkinci yarıda da temposunu devam ettiren Levent Spor farkı daha da açtı ve karşılaşmayı 103-51 kazarak klasmanı yenilgisiz lider bitirdi.
Klasmanın son karşılaşması 11 Haziran Salı akşamı Doğu Akdeniz Üniversitesi- Caesar Larnaka Gençler Birliği arasında oynanacak.

Son Dakika Kıbrıs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir